Dierentekens en seksuele elementen

Dierentekens en seksuele elementenDierentekens en seksuele elementen. De dierenriem kent vier elementen: aarde, lucht, vuur en water. In dit blog gaan we hier nader op in. Want hoe verhouden de 4 elementen, vuur, aarde, water lucht zich ten opzichte van seksuele verlangens.

Dierentekens en seksuele elementen

Dit blog is een samenvatting van de vier elementen en de dierenriemtekens. Uiteraard is dit slechts een overzicht, want er komt in werkelijkheid nog meer aan te pas. Als je weet tot welk element de zon behoort, weet je meer over het zelfbewustzijn. En over het seksueel contact met een toekomstige partner. Voor de aardetekens is een orgasme een fysieke sensatie. Voor de vuurtekens is het een uitwisseling van energie. En voor de watertekens een emotionele ervaring. Maar voor luchttekens een gespreksonderwerp.

Hoe verhouden de seksuele elementen zich ten opzichte van de dierentekens

Dit komt doordat het aarde element in verbinding staat met het lichaam en met fysieke sensatie. Daarbij de waterelementen met gevoel. En lucht met het intellect en vuur met de geest. Elk element gebruikt specifieke verleidingstechnieken die gemakkelijk herkend kunnen worden. Het element geeft ook aan hoe de tekens tegenover seks staan.

Vuur

Vuur wil het doen. Onder de vuurtekens vinden we Ram, Leeuw en Boogschutter. De uitbundige vuurtekens zijn onstuimig en hartstochtelijk. Vuurtekens houden van een ongecompliceerd spontaan liefdesleven. Dat ook leuk is. Ze halen zelden wellust en liefde door elkaar.

Water

Water wil het voelen. Onder de watertekens vinden we Kreeft, Schorpioen en Vissen. De gevoelige watertekens zijn fijnzinniger. Ze verlangen naar romantische eenwording met hun geliefde. Door hun goedgelovigheid worden ze vaak gebruikt door gehaaide tekens. Die hun wellust als liefde vermommen. En water laat zich hierin dan misleiden.

Aarde

Aarde wil het ervaren. Onder de aardetekens vinden we Stier, Maagd en Steenbok. Want aardetekens zijn van nature fysiek ingesteld. Waardoor seksueel contact kan eerder ruig en aards voelen dan romantisch. Daarbij vereist dit element voorzichtigheid en een langzame verleiding. Omdat aarde zich zelden laat meeslepen.

Lucht

Lucht wil erover praten. Onder de luchttekens vinden we Tweelingen, Weegschaal en Waterman. De sociale luchttekens zijn speels en praatgraag. En houden veel meer van woorden dan van daden. Want ze praten over seks, houden van seks, maar brengen het misschien niet altijd in de praktijk doordat ze heel snel zijn afgeleid.

De 4 elementen hebben ook hun invloed op de relatie zelf

Dat de elementen een invloed hebben in een relatie kan na een tijdje duidelijk worden. Dit hoeft geen reden te zijn om je partner de deur te wijzen. Er zijn genoeg mogelijkheden om het teveel en te weinig in balans te brengen. In de mate van wat mogelijk is en werkt het niet, loslaten.

Welke elementen passen beter en minder goed bij elkaar

  • Water en Vuur: Water dempt de hitte van vuur of prikkelt het tot de stoom er vanaf komt
  • Aarde en Vuur: Aarde dooft het vuur of laat het lang en langzaam branden
  • Lucht en Vuur: Lucht wakkert het hete vuur aan, maar is snel opgebrand
  • Aarde en Lucht: Aarde zuigt lucht weg en laat weinig ruimte over voor passie
  • Aarde en Water: Aarde en water remmen elkaar af, maar kunnen intense gevoelens ervaren
  • Water en Lucht: Water en lucht creëren een nevel die ware gevoelens verdoezelt
  • Water en Water: Water en Water hebben niet in de gaten dat ze de lichamelijke lusten laten verdrinken
  • Lucht en Lucht: Lucht en Lucht praten misschien te veel om ooit in bed te komen. Of dat erg is, is nog maar de vraag
  • Vuur en Vuur: Vuur en vuur is fantastisch
  • Aarde en Aarde: Aarde en aarde komt pas na een tijdje op gang, maar ze blijven elkaar wel trouw

Nieuwsgierig geworden? Praat er dan eens over met een medium of paragnost van Nieuwetijdmediums. Want die kunnen je er nog veel meer over vertellen. 

Wat zijn de grootste seks ergernissen voor vrouwen